Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som flytande stearin formar du mig till en vaxfigur för ditt nöje

 

 

Du vill förändra mina

tankar

tanka mitt huvud med

dina tankar

 

Jag går med på förändringen

bara för att det är Du

som vill det

 

Vi går med på En sak

att kasta Den där tröjan

att låta naglarna växa endast Så långt

att inte vara så barnslig

eller så allvarlig

 

Men en dag vaknar du

som jag gjorde idag

och inser

att den som var Jag

är borta

och kvar finns

endast

den sterila trofen\'

vilken du skapat

av mig

 

Men personen du format mig till

av flytande stearin

blir som uppvärmd stearin

när den svalnar i sin cirkel

den smälter och lägger sig

platta igen

faller

 

Som flytande stearin

formar du mig till en vaxfigur

 

men

jag smälter

och alla brister kommer tillbaka

Jag kommer tillbaka




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 257 gånger
Publicerad 2006-09-13 02:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*