Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skulle du sakna mig om jag dog

 

 

Skulle du sakna mina blå ögon

om jag slöt dem en sista gång

 

Skulle du sakna min

eviga pladderröst

om jag slutade prata

och förhöll mig stum

 

Skulle du ens märka

att mina ögon inte såg på dig längre

att min röst tystnat

och händerna slutat flöda ord

ur mina ansträngda sinnen

skulle ens vilja

vårda ömt

om våra eviga minnen

 

Om jag lade mig ner just nu

på grässtrånas mjuka bädd

och dog

skulle du ens märka att jag

inte log

 

åt dina torra skämt

 

Tystnaden utan blickar

personligheten som förtvinnar

under livet där jag då legat

 

skulle du sakna mig

om jag dog




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-13 03:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*