Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskan att få..försvinna

 

 

Önskar endast

att få försvinna ner

under golvets ostadiga plankor

sjunka genom marken

 

och lägga mig tillrätta i min grav




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 139 gånger
Publicerad 2006-09-13 03:21



Bookmark and Share


  edvin medvind
Det är en bra dikt. Men jag tror inte det är någon haiku. En haiku ska bara vara tre rader och innehålla ett visst antal stavelser. Fast det spelar väl ingen roll vad det är egentligen, huvudsaken är ju att den är bra skriven.
2006-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*