Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mitt hjärta (Haiku)

 

 

Mitt hjärta är rött

som blodet det pumpar

och kärleken det bär




Bunden vers (Haiku) av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 183 gånger
Publicerad 2006-09-13 03:24



Bookmark and Share


    UtanDinaAndetag
Den va söt :)
2006-09-13

  solglimt
Åhhh så fint, du har verkligen fångat DET!!
2006-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*