Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att falla är lätt

 

 

Lampan lyser

blottar

mitt tak och golv

medan alla dess hål

ännu ligger gömda

under mina skuggor

 

starkt belyst

äro min själ

men bland skuggorna vilar

alla dessa håliga avgrunder

redo att fälla

mig

 

det är så lätt

att falla

i sig själv




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 165 gånger
Publicerad 2006-09-13 03:28



Bookmark and Share


  edvin medvind
Jag gillar den här men den känns lite halvfärdig på något sätt.
Du kanske kan bygga vidare på det där med lampan, vad är det för lampa egentligen?
2006-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*