Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Skogsgläntan

 

 

Skogsgläntans ljuvliga sommarvind

sänder strålar ner genom

grenarna

 

Älvorna skänker glittret

till stjärnorna

 

I en skog

full av fridfullhet

och liv

där vill jag bo

resten av min tid

 

Ser skogsstjärnor blomma

i solens sken

ser hjortarna försvinna

när månen kastar mörkersten

 

 

I mina ögon

finns den skog

där vi aldrig kan

försvinna




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 150 gånger
Publicerad 2006-09-13 03:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*