Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

felmarginalen


felmarginalen
innehåller bland annat
allt vi inte vet




Bunden vers (Haiku) av Martin (www.poesisidan.se)
Läst 442 gånger
Publicerad 2006-09-13 08:43



Bookmark and Share


  KonstigaKatter
Perfekt och sant!
2006-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Martin (www.poesisidan.se)