Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Scenskräck

 

 

Jag vill suga

märgen ur livet

Dra historier

runt lägereldar

Vara höjdunkten

för en dag

Dansa i neon

bara världen

och jag

Dö riktigt gripande en gång

Jag vill leva på Riktigt

vara den Alla ser

Jag vill

 

 

Men inte lika mycket

som jag vill

 

gömma mig




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 133 gånger
Publicerad 2006-09-13 13:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*