Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ödet

 

 

Jag trodde att Du

var mitt öde

 

Men nu vet jag bättre

att mitt öde är endast

att vara

den döde




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 176 gånger
Publicerad 2006-09-13 13:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*