Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barn och vuxen

 

 

Existensen

skingrar

skildrar inte

barnet från

den vuxna

 

Sorglösa barn

är inte sorglösa

utan endast ovetande om

sin sorg

 

Utmattade

tomma och uttorkade

vuxna

ser Inget annat

än sin isigt kalla sorg

 

trots att barnet har längre

perioder att känna sin sorg

oftast

Det är den enda skillnaden




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 161 gånger
Publicerad 2006-09-13 13:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*