Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar av aska

 

 

Jag gråter aska

över din grav

 

under dig finns helvetet

över finns himlen

 

jag bäddar din jord

med askan

 

för jag vet hur

plågsamt det är

att vara

ett mellanbarn




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 230 gånger
Publicerad 2006-09-13 13:43



Bookmark and Share


  blåljus
"jag gråter aska över din grav" underbart...
2006-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*