Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du du du

 

 

Du

var den jag älskade

Du

var den jag trodde kunde vara

den rätta för mig

 

Men du var endast självisk

och pratade om

hur Du ville att jag skulle vara

 

förändringsvillkoren var i världslig sort

extrema förändringar som skulle få mig

att tappa

mig

 

Du du du

Det enda ord du kan börja en mening med

är

Jag jag jag

 

Du ville förändra mig

jag gjorde vad du önskade

eller jag försökte i alla fall

det bästa jag kunde

men sedan hade du ändrat dig

det var då jag förstod att

jag verkligen inte

ville ha

Dig

 




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 204 gånger
Publicerad 2006-09-13 14:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*