Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fastklistrad identitet

 

 

Ansiktet sitter på

ögonen ser ut genom

masken

jag klistrat på

men jag stannar mig själv

ändå

här inuti

men det vet inte du

 

Nu är jag inte jag

längre

är du nöjd!

 

va! nöjd nöjd nöjd?!

 

Nu är jag en påhittad person

en som knappt kan prata

utan att se på dig

för godkännande

 

Är du glad nu!

det måste du vara

för jag har ju blivit som Du!




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 142 gånger
Publicerad 2006-09-13 14:36



Bookmark and Share


  blåljus
jätte bra:) varför kan man inte bara få bli omtyckt för den man är... eller kan man det, men man kanske inte vågar??
2006-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*