Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En påhittad verklighet vi alla har väl fantiserat livet bättre någon dag i livet




Som ett borttappat barn

 

 

Ett barn

sitter

gömd i ett hörn

mitt på golvet

i en mörk gränd

överlycklig

tårarna strillar nerför dess

babymjuka kinder

hon ler

hon gråter

 

Pappa kommer snart hem

han har ett nytt liv

och kommer Aldrig att komma hem igen

Jollrande börjar hon sjunga

där hon leker med klossarna

på golvet i det vackra vardagsrummet

Hon snyftar högt

fryser alldeles ensam

 

 

Pappa älskar henne

han har glömt henne

för honom är hon endast ännu ett

borttappat barn

 

 

Pappa älskar mig

tänker hon

endast en börda för honom

det vet hon

egentligen




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 176 gånger
Publicerad 2006-09-13 14:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*