Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meningen med livet

 

 

Likt förvirrade nattflugor

irrar vi runt

meningen med livet

ljuset

ju närmare vi kommer

desto mer skadade

faller vi

 

kanske är meningen med livet

döden

 

att få nå himlen efter allt

detta helvete




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 197 gånger
Publicerad 2006-09-13 16:02



Bookmark and Share


    - empatheia -
Ja, kanske är det så.... Dikten fick mig att bli gladare..!? Den var rätt så "hård", så jag försökte se det med lite humor...kanske är jag konstig. mvh -e-
2006-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*