Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två blir en

 

 

Håller två ljus

låga mot låga

mot varandra

och ser på hur de smältar samman

till en enda stor

 

men linjerna där den ena börjar

gentemot den andra

syns

 

antar att det är

omöjligt för två att bli en

utan att linjerna kantas

vid närmare synande

 

inte i en värld av brutal granskning

inifrån och ut

kanske kan de bli en och samma

den dag

dömandet tar sitt slut




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 253 gånger
Publicerad 2006-09-13 16:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*