Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag lämnar dej där bak

 

 

Bland det förflutna

ligger du och sover

du verkar så lugn

och lycklig där du ser på mig

med stängda ögon

har inte hjärta till att väcka dig

och be dig följa med mig

 

till en framtid

kedjad till mig

så jag låter dig sova

och går min egen väg

genom livet




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 153 gånger
Publicerad 2006-09-13 16:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*