Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbannad lik pest som viftar med käften

Måste gå

Kan inte springa

Vrider takten upp

Slår viftar med käften

Förbannad av pest

Riktigt lack

Sinne som skärvorna av glas

Glas i armen

Armen slår ut underifrån

Underifrån ja kryper ner

Förbannad av pest

Pest som sår

Sår av hjärta rinner öppet över gatan

Likt vatten i stängt hav

Hav av lik

Lik som förpestar jordens inre

Inre sav viftar levande tankar

Till det förgångna

Måste gå

Kan inte hoppa

Vrider takten bort

Slår i gen käften

O kryper bort




Fri vers av Mr.painter
Läst 367 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-13 17:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter