Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kort kärleks dikt


kort kärlek

jag gillade dej

jag gillade dej mycket

jag gillade dej mest

jag älskar dej

jag älskar dej mycket

jag älskar dej mest

lämnad

ensam

sviken

död




Övriga genrer av hanziz
Läst 311 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-13 17:24



Bookmark and Share


  aol
blev så berörd
2008-01-05

  solglimt
Starka känslor som du beskriver väl,
det är tungt att vara den som blir lämnad!!
2006-09-13
  > Nästa text
< Föregående

hanziz
hanziz