Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stulna ögonblick

 

 

Gående längs stulna gator

barnen vi bär på

är inte ens våra

 

Ljuset stjäler vi från solen

vacker och rund

stannar till och betraktar

den en stund

 

blickarna du ger

tar jag med mig hem

med i min säng där jag gråter

över alla stulna ögonblick

 

Vid den stelnande grinden

ser jag in huset

inga ljus är tända

stjärnorna reser åramil för att få

röra vid min kind

smeker mina andetag

genom varje vind

 

men allt är stulet

kommer nog aldrig se det annorlunda än så

du stal mitt hjärta

trots det hatar du mig ändå

 

Sedan den dagen

du stal

mitt hjärta

och försvann

kommer jag aldrig att se på

ännu ett ögonblick

utan att anse det som ett stöldgods

 

för en hjärtlös

megafonskrikande idiot

som jag

 

förtjänar ingen lycka




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 239 gånger
Publicerad 2006-09-13 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*