Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgon

 

 

Telefonen skjuter

singnaler genom mina nerver

och jag slår upp ögonen

för fort

så de slår i själspannan

som stuckit ut sitt runda vita huvud

för att se

vad som står på

 

Klapp klapp på huvudet

lugn det är bara morgon

somna du om kära du

lugnar jag själen

och tillsammans somnar

vi om




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 203 gånger
Publicerad 2006-09-13 20:23



Bookmark and Share


    Camillaa
vad fiin !!
/ C *
2006-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*