Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

låt inte verkligheten krossa mig nu



Jag hoppas du kan se att mina ögon smälter

Jag försvinner bakom fantasin

Men du fortsätter att vandra på mina ögonlock.

När du kommer, ditt breda stjärnklara leende.

Jag skulle ge allt för det.
I en ram ovanför mina fötter när jag somnar

det kan skrämma vilken demon som helst

utan att veta, räddar du mig från mörkret.
Utan att veta, sitter du här brevid hela tiden.

Men sakta kommer verkligheten fram
den kan så lätt krossa min lycka


(som stenar mot glas)




Fri vers av Ängel i regnet
Läst 639 gånger
Publicerad 2006-09-13 21:48



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Som föregående skrev, sorgligt vackert, gillar verkligen den här, spec de kursiva raderna de säger så mycket, verkligen bra skrivet. wow!
2006-10-01

    Camillaa
oh my, riktigt bra text :)
/ C *
2006-09-13

  Josi
åh, en fin dikt om kärlek som kan krossa ens drömmar...sorglig men väldigt fin...
2006-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Ängel i regnet