Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nå mig

Skapa trovärdighet
döda
trovärdighet skapad

så länge jag har levt
så länge jag har även manatt

till förtryck och mani
tillfredställda blir vi

jag har bara sagt min ed
men jag döljer vad jag ber

och min oro har sagt sitt
förlorat vad som är mitt

i mina kyssar smakar salt
i det du sa som dödar allt

för det i rödljus är som det ska
men i det gröna gräs så vagt

en förtrolighet så stark
föll och ner under din mark

om inte jag vågar att gå
så kommer jag aldrig att nå

mig




Fri vers av vargavinter
Läst 314 gånger
Publicerad 2006-09-14 01:02



Bookmark and Share


  Neal
bra skrivet !
2006-09-14
  > Nästa text
< Föregående

vargavinter
vargavinter