Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bland normer och fällor

 

 

Vid svamlande normers

skrattobak

inser jag att jag sagt för mycket

 

ovetande om fällan

bland snåren

lämnar jag deras

livlighet

för stunden




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 188 gånger
Publicerad 2006-09-14 02:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*