Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt första hem i galenskapen

 

 

Galenskapen

ringar in mina ärr

med röda revor

från dess kniv

fäster mina händer till väggen

hindrar mig

från att skriva

rent

 

Bland kuddbeklädda väggar

skriker jag välkända skri

ut i natten

men insolerad här i min själ

hör ingen mig

 

de sover rofyllt

utanför min dörr

jag gråter syra

över mina länder

frätande genom

tvångströjan

släpper  den fri mina armar

men jag rör mig inte längre

har varit här

så länge

att jag nästan trivs här

i min cell alldeles ensam

oförådd av den

räknar jag den som mitt

allra första hem




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 166 gånger
Publicerad 2006-09-14 02:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*