Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morbida framtid

 

 

Morbida ord

slår tänder ur

framtidens mun

endast tre står kvar

solen

Gud

och jag

 

på kullen där till höger

ser vi på

i vemodig längtan

hur de skapar

en framtid åt oss




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 166 gånger
Publicerad 2006-09-14 03:00



Bookmark and Share


  Zacharias Corbies
Det morbida välsingnar oss genom sin brutalitet.
2006-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*