Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Över savanner skriker solen ljudlöst

 

 

Traskande

över savanner

går vi

med våra huvuden dinglande ner

i denna helvetiska hetta

önskar jag att jag aldrig

få se solen mer

 

solen skriker

hånleenden åt oss

ljudlöst stampar den i skuggan

ser på i ro

hur våra sinnen bygger

i förtvivlan

 

I stundens hetta

av omakt och sorti

vandrar våra skal tomma

utan själar i




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 167 gånger
Publicerad 2006-09-14 03:04



Bookmark and Share


  Zacharias Corbies
Mycket vackert om livets många vägar med samma mål, den sol som gav oss liv blir även vår dom.
2006-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*