Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utropstecken (!)

 

 

Varför skriker du

utropstecken åt mig

du säger ju inte ens någonting

vad kan jag göra

för att du ska sluta skrika så

skall jag vara tyst

men prata moget ändå

 

Varför skriver du ja

som om det kvittar dig

vad jag gör

det vet jag alltför väl

att det inte gör

du bevakar mina steg

med noggranhet

och precision

 

Så varför skriker du

utropstecken åt mig

när jag gör allt du vill

för dig




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 154 gånger
Publicerad 2006-09-14 03:08



Bookmark and Share


  Zacharias Corbies
Känner väl igen detta från mina relationer, till slut saknar orden innebörd men känslorna talar sitt tydliga språk.
2006-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*