Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har gett mig en värld

 

 

Trogna tjänare

här har du en slant för ditt besvär

Vadå kan inte ta emot

jag ger dig den så Här!

 

Du har gett mig en värld att se

skyskrapan hänger i ett

snöre sänt från himlen

vi fick det vi önskade

efter alla års slit och släng

efter allt helvete förtjänar vi båda

en världslig himlasäng

 

Ett snöre kan klippas så lätt

glöm inte det

lev livet

och acceptera det som det är

du är allt du har

dina svar finns där

mellan himmel och hjärta

 

nu ska jag lämna er ensamma

själen och du

för att konversera

meningen med livet




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 143 gånger
Publicerad 2006-09-14 03:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*