Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I lådan ligger vi osydda

 

 

Osydd ligger tröjan

i sylådan

trots att jag bad dig sy den hel

för månader sedan

 

Osydd ligger den trasig

en trasa mer än en tröja

 

Mitt hjärta ligger osytt

i min bröstkorg

mer som en

svartröd klump

än ett hjärta




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 187 gånger
Publicerad 2006-09-14 03:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*