Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orörd

 

 

Bakom glas

 

gravsätter jag

 

vår kärlek

 

orörd




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 196 gånger
Publicerad 2006-09-14 03:50



Bookmark and Share


    Camillaa
många känslor :)
/ C *
2006-09-14

  stefan.g
Orörd kärlek känns inget vidare........
2006-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*