Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan mor och far

 

 

Jag

lämnar mina

känslor kalla

i en glasburk

i frysens eviga frost

så jag inte behöver

känna

förakten som

hyser er emellan

 

barnsliga lekar

ropar min fars ord

skärp dig och förstå

klagar min mors

 

I en skyddsdräkt av stjärnbeströdda ord

ett ton ismantlar och antitårgas

står jag kedjad mellan er

illa tvungen att dömma matchen

 

Men det slutar som vanligt

med mig i en pöl av tårar på marken




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 165 gånger
Publicerad 2006-09-14 04:10



Bookmark and Share


  a h de v
jättefin. tänkvärd. vemodig. tycker mycket om formulering skyddsdräkt av stjärnbeströdda ord.
2006-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*