Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Biologiska klockan tickar sin galenskap

 

 

Klockorna tickar

runt mig

inuti väggarna

sluter mitt öra

till dess sandiga yta

hör dem ticka där inne

som bultande hjärtan

 

Väggarna är fyllda utav dem

timmar går

blir till dar\'

som blir till år

 

driven till galenskap

bankar jag huvudet bak

mot väggarna

snurrar omkring

faller

inte förens jag svimmar

då drömmer jag om dem

hur tiden går

trots att jag inte ens

kan se

klockans visare ticka

 

och mina barn är

inte ens födda

än




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 201 gånger
Publicerad 2006-09-14 04:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*