Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

turkiet


gröna var citronerna
innan solen

målade dem gula




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 331 gånger
Publicerad 2006-09-14 07:41



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
åh underbart
2006-09-14

  Jessica Ebbesson
En vacker bild du målar här!
2006-09-14

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
:)))

Så enkelt och självklart - men så underbart!
2006-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP