Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

turisten


han lät alla ljuden bli ett
och vilade sedan

i bruset




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 319 gånger
Publicerad 2006-09-14 08:22



Bookmark and Share


  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Överlevnadsmekanism. Titeln förankrar och förstorar.
2006-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP