Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pool


när han dök
dämpades ljud och sol

men bara tills luften tog slut




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 344 gånger
Publicerad 2006-09-14 09:28



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Underbart är kort !
Snyggt !
2006-09-14

  Cris
Vad härligt!

ja det var verklige duktigt fångat i ord
den känslan man får när man dyker under.
kände faktiskt att allt blev tyst för ett ögonblick..
2006-09-14

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Ja, varje stund är begränsad. Ögonblicken är ögonblick endast... detta fångar du bra här.
2006-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP