Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

saltvatten


bredvid havet fanns ro
vågornas tempo

allt han behövde då




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 304 gånger
Publicerad 2006-09-14 09:31



Bookmark and Share


  Clara-Fina
Rogivande. Vackert och poetiskt. Här känner jag mej hemma och vågornas rörelse bidrar med lugnet. / Clara-Fina
2006-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP