Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är dig trogen

 

 

Trogen

overklighetsförankad

stoftkudde

jag

Underbar egobaserad

ljuvlighet

du

jag är dig trogen

det kan lova dig

blundar för en sekund

känner dina armar runt min midja

älskade, jag kan känna

hur du älskar mig

 

saknar denna dröm

vill du ge en stackars krake

olyckligt kär sin dröm

för han är inte här




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 213 gånger
Publicerad 2006-09-14 12:57



Bookmark and Share


  stefan.g
Jag tycker denna är härlig, den bestämda längtan om kärleken, som dock innehåller en gnutta misströstan. Bra skriven!
2006-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*