Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädslan i ett underbarn

 

 

Underbarn

dina lungor vittnar om

livlösa andetag

alla tror att du

vet allt

med fejkad stolthet

nickar du tyst

och medgörligt

 

Rädslan

för vetskapen

om att du Inte vet allt

skrämmer dig

du vill ju inte göra

någon besviken




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 139 gånger
Publicerad 2006-09-14 13:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*