Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det första höstlövet

 

 

Vindar drar kammar

genom det ännu gröna gräset

fuktigt, glittrande i det ännu

ljumma vädret

drar all smuts från dess rötter

men det första höstlövet

ligger kvar

fallen från himlen

där den en gång var

 

stannar fallen på marken

kommer inte längre ner

och vinden bär

inte dess tunga innebörd




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 133 gånger
Publicerad 2006-09-14 13:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*