Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ikväll är himlen

 

 

Ikväll har himlen

inget slut

mina ögon når

till dess kant och världen ut

 

Till min vän

sårad och överkörd

vill jag säga

att inatt bär himlen

all vår börd

 

det är därför som den verkar

närmre än vanligt

 

den böjer sig

för oss




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 134 gånger
Publicerad 2006-09-14 13:27



Bookmark and Share


  Queen_of_Rain
så vackert.. annorlunda rytm som passar dikten väldigt bra!!
2006-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*