Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Befrielse

 

 

Låter borsten

dra sig igenom

mitt trassliga långa hår

Låter den bitterljuvt

dra ut alla tovor som skapats

där under

alla dessa år




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 163 gånger
Publicerad 2006-09-14 13:29



Bookmark and Share


  Lena K Nilsson VIP
Bra! Säger mig att man skulle använda "borsten" lite oftare.
2006-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*