Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omedvetet ger du mig döden

 

 

Tabletterna ligger

i handflatan

vilande

medan du fyller på med fler

när jag har tillräckligt många

ger mig ett glas vatten

och tvingar mig att svälja varenda en

 

och jag gör det

i kärlek till dig




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 150 gånger
Publicerad 2006-09-14 13:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*