Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Munnarna

 

 

Bland alla talande munnar

stora och röda

sitter jag stummare

än någonsin

läpparna är klistrade samman

förtvivlat försöker jag

skrika

åt dem att lämna

mig i fred

 

men de skrattar endast

åt mina hjälplösa försök

att höras




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 145 gånger
Publicerad 2006-09-14 13:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*