Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets öppning

 

 

Säker på mina sak

särar jag

på mina ben

låter dig komma in

som ett frö

 

när du är redo

kommer jag låta dig

komma ut igen

 

som en hel

människa




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 136 gånger
Publicerad 2006-09-14 14:01



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Sådant är livets öppning....fröets envisa väg genom moderlivet...födelsens under! En härligt dikt tycker jag!!!!!
2006-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*