Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbrukat existensberättigande i valtider

Jag vet att smaken är som baken.
Jag vet att alla inte kan tycka som jag.
Jag vet att jag borde försöka förstå och lära mig någonting av våra olika sätt att se på saker.

Jag vet att jag inte bör fördöma.
Jag vet att jag ska älska min nästa.
Jag vet att var och en får bli salig på sin fason och att vi nog alla kommer till himlen.

(Men det ska visst vara lättare för en kamel att komma igenom ett nålsöga än för en rik att komma in i himlen och nu i valtider kan jag bara inte hindra mig själv ifrån att tänka att många av de moderater som tror att de kan bestämma folkets väl och ve fast de aldrig känt hunger eller en fattig barndoms fasor har FAN FÖRBRUKAT SITT EXISTENSBERÄTTIGANDE!!!!)





Fri vers av Pirate Grace
Läst 528 gånger
Publicerad 2006-09-14 17:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirate Grace
Pirate Grace