Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Erotiken mellan oss

 

 

Erotiken stannar

mellan oss

vi ger av varandra

födder den på nytt

i extas

i utlösningens sekund

då stunden exploderar

likt fyrverkerier

i toppen

av himmelsängen

 

Erotiken stannar

mellan oss

 

den är vår




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 212 gånger
Publicerad 2006-09-14 18:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
;o)
Härligt!
2006-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*