Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Igår

 

 

Timmarna flyter på

i ytlig ström

med sakta mak

förvinner de även in

i min mörkaste dröm

tickar stilla fort

 

Dagarna vandrar stelbenta

precis likadant som

igår

Åren drar sig sakta

flyger kattapullt genom världen

timmar blir till dar

dar till år

alla bryr sig

utom min far

han är blind för mina hjärtesår

 

Åren flyter vidare

precis som igår

ingenting i mig växer

längre

bara hår

sprängda tovor

vilka du aldrig försökte

reda ut

 

och nu

är det försent




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 145 gånger
Publicerad 2006-09-14 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*