Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borta med vinden

 

 

Banden vibrerar

sorgeslöst

i vinden

vartenda ögonblick

i livet

sliter på mig

värker som ett blodigt slag

tvärs över kinden

 

De tar mig tillbaka till

alla minnen

som nu blåst sig bort

 

försvunna med vinden




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 163 gånger
Publicerad 2006-09-14 19:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*