Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sj(d)öUngfru

 

 

Hon hade överlevt

om du låtit henne

stanna under vattenytan

 

De förlorade

lever under vatten

då kan de dö

utan luftens förstörelse




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 216 gånger
Publicerad 2006-09-14 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*